Welkom op mijn blog

Lees hier al mijn blogs of kies een categorie in het zij menu.

'Taco' wraps uit de grill

Wraps met kip eet ik echt al jaren. Ik denk dat ik ook best wel kan zeggen dat dit een van mijn lievelingsgerechten is. In de tijd dat ik aan het afvallen was, kwam ik vaak thuis uit mijn werk en wist ik eigenlijk niet wat ik moest eten. En letterlijk alle keren (en ja, dat waren héél wat keren) ging ik dan naar de supermarkt toe om ingrediënten te halen voor wraps; (groente) wraps, kip, ijsberg sla, pesto / Philadelphia light, komkommer en cherry tomaatjes. 

Lees meer »

Zelfgemaakte kip salade

Zelf ben ik echt een fan van Johma salades, maar deze bevatten vaak weinig kip en zitten vol onnodige toevoegingen, zoals suiker, vetten, zout en conserveermiddelen. Daarom ging ik een tijd geleden eens experimenteren en besloot ik mijn eigen kip salade te gaan maken, gezien dit veel gezonder en lekkerder is. Zo kan je namelijk zelf bepalen wat er in gaat en kan je hem dus maken naar eigen smaak. En echt, het is zo simpel en snel gemaakt. 

Lees meer »

Kruidnoten voor kinderen

Deze kruidnoten zijn zowel koemelkvrij, als lactose, soja en suikervrij. Daarbij is dit recept ook nog eens biologisch. Ideaal om samen met kinderen te maken dus. 

Lees meer »

Ontbijten met taart? Het kan!

Ontbijten met taart? Het kan! Natuurlijk klinkt het niet helemaal gezond, bij taart denk je vaak aan veel suikers, vetten en calorieën, maar bij deze taart is dat eventjes anders. Deze taart zit namelijk vol met eiwitten, weinig suikers en weinig vet. 

Lees meer »

Mijn 2019

In een jaar kan ontzettend veel gebeuren. Je kan een nieuwe baan krijgen, trouwen of juist scheiden, te maken krijgen met overlijden, een baby krijgen, een huis kopen en noem zo maar op. Ook bij mij was 2019 op sommige momenten echt wel een grote rollercoaster. Ik heb heel veel twijfels gekend, veel gelachen maar ook heel veel gehuild. Ik heb geleerd, maar ook zeker wel genoten. 

Lees meer »

SHEIN unboxing

Zoals velen weten ben ik een beetje 'verslaafd' aan webshops zoals Aliexpress, SHEIN en Wish. Geweldig vind ik dat, van die prul dingen kopen waar je eigenlijk totaal niets aan hebt, maar wat eigenlijk wel super handig is. 

Lees meer »