
Deze koolhydraatarme lunch is de laatste tijd echt mijn favoriete lunch. Het is gezond, snel gemaakt, simpel en echt ENORM lekker!
Wat heb je nodig?
- 1 rode paprika
- 2 eieren
- zuivelspread --> ik zelf gebruik gewoon de volle variant met knoflook en kruiden, maar je kan ook light pakken. Tijdens KETO is de volle variant wel beter.
- 4 plakjes kipfilet
- Sriracha saus voor de spice --> oh mijn god, dit is echt mijn favoriet de laatste tijd en ik gooi dit overal op.
- zout
Optioneel:
Provençaalse kruiden
kaas flakes (Parmezaanse kaas)
Hoe maak je het?
- Kook de eieren tot deze hardgekookt zijn.
- Snijd een paprika in vier en verwijder de groene stengel + zaden.
- Vul de vier bootjes met zuivelspread en smeer dit lekker uit over de hele binnenkant --> ik zelf gebruik best wel veel, heerlijk!
- Leg een plak kipfilet op de zuivelspread.
- Je kan er nu voor kiezen om de Parmezaanse kaas op de kipfilet te strooien, maar je kan deze stap ook overslaan.
- Snijd de eieren in 4 en leg bovenop de kipfilet.
- Besprenkel met de Sriracha saus --> let op, is enorm pittig dus niet te veel
- Kruid de gevulde paprika bootjes met zout en eventueel Provençaalse kruiden.
- Leg het andere hardgekookte ei er naast --> ik snijd hem door twee en besprenkel ook deze weer met Sriracha saus.

Reactie plaatsen
Reacties