Over Elke

Hallo! Ik ben Elke, 23 jaar oud en ik hou een blog bij sinds januari 2019. 

 

Voor meer informatie over mij moet je snel even door scrollen!

 

Over mij

Een stukje privé

Mijn naam is Elke, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Hoogerheide, een klein dorpje in Noord-Brabant. Ik heb drie oudere broers en zelf woon ik nog bij mijn ouders.

Verder heb ik een vriend sinds januari 2017, waar ik vaak te vinden ben in het weekend. Hij woont in Tholen, een stadje (pardon, dorp.., maar zeg dat maar niet tegen hem) in Zeeland, net over de grens van Noord-Brabant naar Zeeland. 

 

Wat doe ik in het dagelijks leven? 

Ik heb mijn diploma behaald voor 'Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang Niveau 4' op 17-12-2018 en heb nu een contract bij een kinderdagverblijf in de buurt. Hier werk ik met veel liefde met lieve collega's en kinderen.

Verder volg twee thuisstudies. Ja twee, want één was niet druk genoeg natuurlijk.. Grapje, ik ben gewoon nog al impulsief. Ik doe dus twee studies: Kinderpsychologie & Gewichtsconsulente + sport & voeding. 

Daarbuiten maak ik sinds kort, sinds de Corona 'lockdown', sieraden. Hierover zal je ook af en toe iets lezen op deze website. 

Waar aan kunnen mensen mij herkennen? 

Als aller eerst kunnen mensen mij herkennen aan mijn licht blonde haren en bolle 'hamster' wangetjes, althans dat is wat ik vaak hoor. 

Verder ben ik in eerste instantie niet heel aanwezig als ik ergens nieuw ben, maar na en tijdje zullen mensen spijt hebben dat ze mij uitgenodigd hebben (: Grapje natuurlijk. Ik kan dan veel praten, soms te veel en ik kan ontzettend druk zijn. 

 

Waarom een blog? 

Ik besloot een stukje te schrijven over mijn lichaam en hoe ik mij de afgelopen jaren heb gevoeld er over. Ik had dit stuk aan verschillende mensen laten lezen en zij vonden dat ik er meer mee moest doen; "Waarom schrijf je geen blog", werd er gezegd. Ja, waarom niet eigenlijk? 

Van collega's op mijn werk hoorde ik al vaak dat het zonde zou zijn als ik niks met mijn 'schrijfkunsten' zou doen. Ze vonden dat ik super goede verslagen kon maken en dat ik alles goed kon verwoorden. 

Dus voilà, mijn eigen blog! 

Ik hoop dat ik met de dingen die ik beschrijf in mijn blog mensen kan amuseren en inspireren. 

Voor vragen kan je het contact formulier invullen dat bij het kopje 'contact' staat op mijn pagina. Neem ook eens een kijkje op mijn Social Media!

 

Liefs.