Over Elke

Hallo! Ik ben Elke, 25 jaar oud en ik hou een blog bij sinds januari 2019. 

 

Voor meer informatie over mij moet je snel even door scrollen!

 

Over mij

Een stukje privé

Mijn naam is Elke en ik ben een meid van 25 jaar oud, geboren op 12 augustus 1997 in het Bravis (destijds Lievensberg) ziekenhuis in Bergen op zoom.

 

Ik heb 23 jaar lang in Hoogerheide gewoond samen met mijn vader, moeder en 3 oudere broers en ik ben op 30 april 2021 verhuist naar Poortvliet, samen met mijn vriend en sinds juni 2021 ook met Pip en Puk (de poezen).

 

Mijn vriend en ik kennen elkaar sinds 8 december 2016 via Social Media (Instagram) en kregen een relatie op 7 januari 2017. 

 

Wat doe ik in het dagelijks leven? 

Ik heb mijn diploma behaald voor 'Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang Niveau 4' op 17-12-2018 en heb toen een contract gekregen bij een kinderdagverblijf in de buurt. Hier heb ik jaren met veel liefde en plezier gewerkt. 

 

Sinds oktober 2021 ben ik gaan werken op een basisschool in de buurt als onderwijsassistent.

Voor de klas staan, dat wilde ik al vanaf dat ik een klein meisje was. 

 

Daarbuiten hou ik me graag bezig met gezond eten, mensen helpen en  'foodphotography'. Dus bezig zijn met fotograferen van eten, dit zo mooi mogelijk bewerken, leuke recepten verzinnen en op Instagram (@elkeweekgezond) plaatsen zodat ik mensen daarmee blij kan maken.

Waar aan kunnen mensen mij herkennen? 

Als aller eerst kunnen mensen mij herkennen aan mijn licht blonde haren en bolle 'hamster' wangetjes, althans dat is wat ik vaak hoor. Ook ben ik maar een klein meisje, namelijk 1.63m. 

 

Verder ben ik in eerste instantie niet heel aanwezig als ik ergens nieuw ben, maar na en tijdje zullen mensen spijt hebben dat ze mij uitgenodigd hebben. (:

Grapje natuurlijk.. Maar ik kan enorm veel praten, soms te veel en ik kan ontzettend aanwezig/ druk zijn. 

 

Waarom een blog? 

Ik besloot een stukje te schrijven over mijn lichaam en hoe ik mij de afgelopen jaren heb gevoeld er over. Ik had dit stuk aan verschillende mensen laten lezen en zij vonden dat ik er meer mee moest doen; "Waarom schrijf je geen blog", werd er gezegd. Ja, waarom niet eigenlijk? 

Van collega's op mijn werk hoorde ik al vaak dat het zonde zou zijn als ik niks met mijn 'schrijfkunsten' zou doen. Ze vonden dat ik super goede verslagen kon maken en dat ik alles goed kon verwoorden. 

Dus voilà, mijn eigen blog! 

Ik hoop dat ik met de dingen die ik beschrijf in mijn blog mensen kan amuseren en inspireren. 

Voor vragen kan je het contact formulier invullen dat bij het kopje 'contact' staat op mijn pagina. Neem ook eens een kijkje op mijn Social Media!

 

Liefs.